Praktijk aan de Geul

Klachtenprocedure

Als huisartsenpraktijk willen wij ons werk graag zo professioneel mogelijk uitvoeren en vinden wij het belangrijk dat u ons vertrouwt. Als u niet tevreden over ons bent of als u vindt dat iets beter kan, dan horen wij dit graag. Laat ons weten waarom u niet tevreden bent dan kunnen wij proberen uw opmerking of klacht op te lossen.

U kunt uw klacht of opmerking indienen door zich rechtstreeks tot een van onze medewerkers te wenden. Eén van onze medewerkers neemt uw klacht dan zo snel mogelijk in behandeling.

Wilt u een klacht liever schriftelijk indienen ?

Dat kan eenvoudig met dit formulier. Wij reageren altijd op uw klacht en proberen samen met u tot een oplossing te komen.

Wij handelen met onze klachtenprocedure conform de richtlijnen van SKGE, voor meer informatie: zie Stichting Klachten en geschillen Eerstelijnszorg (SKGE)

Mededeling

Vanwege het bouwproject Villa Nova, achter onze praktijk, zal op een gegeven moment de parkeerplaats achter niet meer bereikbaar zijn vanuit het politiebureau. Naar hoogste waarschijnlijkheid zal dat zijn vanaf week 34 (de week van 19 augustus). Vanaf dat moment zal er een tijdelijke weg vanuit de voorzijde, dus de Reinaldstraat, gemaakt worden. U kunt dan dus via de Reinaldstraat de parkeerplaats achter bereiken. Dank voor uw begrip.


Dit zal sluiten in 0 seconden