img

Annemiek Vincken

Waarnemend huisarts, BIG-nummer 59913193701

Geboren in Maastricht en opgegroeid in Margraten, het mooie Limburgse Heuvelland. Voor mijn studie geneeskunde koos is bewust voor het zuiden, de Universiteit Maastricht. Na mijn studie werkte ik 1 jaar binnen de gynaecologie van het Academisch Ziekenhuis Maastricht en 1.5 jaar als arts op de spoedeisende van het Zuyderland Medisch Centrum te Heerlen.

In 2012 begon in met de huisartsenopleiding te Maastricht. De breedte van het vak, de persoonlijke benadering en het dichtbij de patiënt staan, spreekt me erg aan. Een luisterend oor bieden, betrokkenheid en in overleg met de ander zoeken naar een passende oplossing bij een bepaald probleem vind ik een belangrijke taak en uitdaging voor mij als huisarts. In 2014 ronde ik met succes de opleiding af en startte ik met waarnemen in diverse huisartsenpraktijken.

Naast mijn werk als huisarts doe ik momenteel een subspecialisatie als kaderhuisarts Urogynaecologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Ik werk vanaf september 2023 op het Pluspunt Medisch Centrum te Kerkrade, waar ik vrouwenklachten zie en anticonceptieproblemen.

Naast de algemene huisartsenzorg heb ik gynaecologie, urologie, dermatologie en kleine chirurgie als aandachtsgebieden.

Samen met mijn echtgenoot en 2 prachtige zonen Bram (2017) en Cas (2019) woon ik met veel plezier nog steeds in Margraten.

Ik ben aanwezig in Praktijk aan de Geul op maandag, dinsdagochtend en donderdag.